home   aanmelden  login
Klantenpanel DEEN supermarkten B.V.

Hartelijk welkom op de website van het klantenpanel van DEEN supermarkten B.V.

Bij DEEN hechten wij heel veel waarde aan de mening van de klant. We zijn dagelijks hard bezig om onze winkels naar uw tevredenheid te laten draaien. Wij richten ons daarbij vooral op de wensen en behoeften van u als klant. Wij willen u daarom vragen om via dit panel verschillende malen per jaar uw mening te geven over uw DEEN filiaal.

Onderzoeksresultaten
De resultaten van deze onderzoeken worden intern besproken en wij proberen daar verbeterpunten uit te halen, zodat wij als organisatie nog beter aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Via 'Onderzoeksresultaten' in het menu kunt u de resultaten van de onderzoeken ook inzien.

Aanmelden
Als u zich inschrijft voor het online klantenpanel, wordt u 4x per jaar voor een klein onderzoek over uw DEEN filiaal en 1x per jaar voor een groot onderzoek over DEEN algemeen uitgenodigd. U ontvangt een uitnodiging voor deze onderzoeken per e-mail. De door u ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij willen benadrukken dat deelname aan het panel vrijblijvend is. Ook kunt u zich via deze website altijd weer afmelden als panellid.

Meldt u nu hier aan voor klantenpanel DEEN supermarkten B.V.
Klik hier voor vragen of contact met de helpdesk
 
Inloggen
 
*E-mail:
*Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?