Het EnschedePanel
Welkom op de website van het EnschedePanel. Het EnschedePanel is een groot online panel waarvan alle Enschedeƫrs vanaf 16 jaar lid kunnen worden. Panelleden ontvangen verschillende keren per jaar via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Zo kun je meepraten over belangrijke onderwerpen in de stad.

Op deze website kan je je aan- of afmelden, je persoonlijke (contact)gegevens inzien en wijzigen, resultaten bekijken van de peilingen die zijn geweest, meedoen aan discussies en meer informatie vinden over het EnschedePanel.

Het EnschedePanel is een initiatief van de gemeente Enschede. De peilingen worden uitgevoerd door Kennispunt Twente in samenwerking met I&O Research.

Komende peilingen
In september is er een peiling over fietsen. Je kunt vragen verwachten over fietsstraten, de Enschede Fietsstad 2020 campagne en het fietsparkeren op het Centraal Station Enschede. Kortom, de gemeente Enschede wil graag weten hoe jij het fietsen in Enschede ervaart.

In november vindt de jaarlijkse stadspeiling plaats. Elk jaar worden grotendeels dezelfde vragen voorgelegd, zodat er met de voorgaande jaren vergeleken kan worden. Het gaat onder andere om vragen over sporten, vrijwilligerswerk en of jij gehecht bent aan jouw buurt.
 
Nieuws & resultaten
Onderzoek parkeren in Enschede
In september 2016 is er een onderzoek uitgevoerd om inzicht te krijgen in het parkeergedrag van bezoekers van de Enschedese binnenstad.
Onderzoek Welzijn in Enschede
In juli is een peiling gehouden over welzijnsvoorzieningen in Enschede.
Onderzoek Asiel en Integratie
In april 2016 is een opiniƫrende peiling gehouden over asiel en integratie
Meer nieuws & resultaten
 
 
 
Gemeente Enschede tweets