Klantenpanel
 
Klantenpanel
 
Het is voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) belangrijk om te weten wat u vindt van onze dienstverlening en van de uitvoering van de regelgeving. Als u deelneemt aan het klantenpanel kunt u uw mening geven over de manier waarop wij de regelingen uitvoeren. Hoe kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het vinden van internationale zakenpartners? Of bij het invullen van de Gecombineerde opgave? Wat vindt u van de digitale dienstverlening? Bent u tevreden over de manier waarop wij met u communiceren?

Hoe werkt het?
  • U krijgt ongeveer vier keer per jaar via e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een peiling.
  • Uw deelname aan het klantenpanel is anoniem.
  • Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Uw deelname is vrijblijvend (een keer overslaan kan).
  • U kunt zich altijd afmelden.
  • U wordt ge├»nformeerd over de uitkomsten van de peilingen.

Vragenlijst, bijeenkomst en meer
Als lid van het klantenpanel kunt u op verschillende manieren uw mening geven. Bijvoorbeeld door het invullen van een online vragenlijst, het meedoen aan een (online) forumdiscussie of door deel te nemen aan een bijeenkomst op een van onze locaties. Vooraf ontvangt u steeds een heldere instructie. We vragen uw mening over onderwerpen die voor u interessant zijn, aan de hand van de gegevens die u heeft doorgegeven bij uw aanmelding voor het klantenpanel.

Meld u aan!
Heeft u al inloggegevens of wilt u lid worden van het klantenpanel? Ga dan naar Inloggen of Lid worden.

Uw persoonsgegevens
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft de peilingen, de afhandeling daarvan en het beheer van uw persoonsgegevens uitbesteed aan I&O Research. I&O Research geeft uw gegevens op geen enkele manier door aan andere organisaties of bedrijven. U kunt de gegevens die u bij de aanmelding opgeeft, bekijken en wijzigen. U kunt zich ook op ieder moment weer uitschrijven als u niet meer wilt meedoen aan de peilingen. U vindt deze opties nadat u heeft ingelogd.